Hefstcollectie 2019 Little Indians

Gepubliceerd op 17 september 2019 om 16:23

Toen ik besloot dat ik kinderkleding wilde gaan verkopen ben ik heel veel research gaan doen naar welke merken mij het meeste aanspreken. Ik wilde unieke merken die niet te commercieel zijn en iets bijdragen aan de wereld. Al gauw viel mijn oog op Little Indians. Dit merk is in 2014 opgericht door Vanessa Erasmus die met dit merk een wereld wilt creëren voor kleintjes, die past bij de lifestyle van de moderne moeder.

Als ik Little Indians moet omschrijven, is het eerste wat in mij opkomt "Boho stijl" wat natuurlijk komt door de boho jurk die ieder jaar weer in het assortiment zit. Deze winter is de jurk er uiteraard weer bij en dit maal in de kleuren blauw en groen. Waar ik een hele grote hekel heb aan de kleur blauw, heeft deze jurk mij het tegendeel bewezen. Hij is namelijk zó mooi en Lindsey haar favoriet vanuit de collectie.

Daarnaast is er dit seizoen ook aan alle mama's met een regenboogbaby (of kind) gedacht. Ik heb namelijk twee verschillende truien ingekocht, met beide een regenboog. Trui één (zie afbeelding hieronder) heeft een horizontale regenboog in de herfstkleuren van 2019. De andere trui heeft de tekst "RAINBOW" in het rood erin gedrukt.

Voor de mensen die dit niet weten; een regenboogbaby is een baby die geboren wordt na het verliezen van een baby. Dus na bijvoorbeeld een miskraam of vroeggeboorte.

Ben jij nog zwanger en op zoek naar een mooi eerste pakje voor jouw baby? Zoek dan zeker niet verder, want de boxpakjes van Little Indians zijn naast prachtig ook super zacht van binnen! Er zijn drie velour pakjes (groen, blauw en roze), een ecru pakje met stippen (het perfecte unisex boxpakje voor ouders die niet weten wat het wordt!), een boxpakje in het rood en dan ook nog een gebreid boxpakje (groen/wit gestreept).


Ben jij benieuwd naar de hele AW19/20 collectie van Little Indians? Klik dan hier.

 

P.S.: Bij ieder kledingstuk krijg je een gepersonaliseerde kledinghanger cadeau!


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.