De verlanglijstjes van Lin & Rox

Gepubliceerd op 21 november 2019 om 16:29

De Sint is weer in het land en terwijl Sinterklaas bakken vol met cadeaus koopt, probeer ik juist ruimte te maken door speelgoed weg te gooien. Ik ben namelijk écht van mening dat hoe minder speelgoed, hoe meer speelplezier. In de praktijk werkt dat echter nog niet, want de meisjes stromen letterlijk over in het speelgoed.

 

Dit jaar hebben wij besloten om het klein te houden. Waar het de vorige jaren "de grote Lindsey uitpakshow" was, mogen de kids van mij dit jaar maximaal 6 cadeaus vragen. Hierbij dan ook de verlanglijstjes van de meisjes.

1. Sieradendoosje (Lin & Rox)
Evert neemt het mij nog steeds kwalijk dat ik vorig jaar het oude versleten sieradendoosje van Lin stiekem heb weg gegooid. Maar hij was zó lelijk geworden, ik kon het niet aan zien. Ik heb het hele internet afgespeurd naar een mooi doosje met zo'n ballerina maar zonder drukke printjes. Deze zoektocht was helaas niet gelukt en toen Lin in de speelgoedwinkel aankwam met dit doosje (inclusief cijfercode) was ik ook wel verkocht.

Rox wilt natuurlijk alles wat haar zus heeft en aangezien zij nog geen sieradendoosje heeft hebben we voor haar een kleinere variant met lichtjes meegenomen.

 

2. Opbergbak Zeeman (Lin & Rox)
Deze opbergbak van de zeeman wil ik gaan gebruiken voor hun kleurboeken. Ze maken thuis altijd ruzie om welke boekjes van wie zijn en Rox verpest áltijd de mooie tekeningen van Lin. Dus nu ieder een eigen bak. Voor Lin zal ik hier een aantal oefenschriftjes bij toevoegen en Rox krijgt kleurboeken.

 

3. Pyjama
Pyjamaaaaa party! Rox krijg twee super zachte pyjama's van de Primark. En Lin krijgt één pyjama jurk (jep, dit moet een jurk zijn anders heb ik oorlog thuis) en een onesie voor zwemles. Lekker makkelijk met het omkleden.

 

4. Poppenreiswieg & hemeltje.
Ze krijgen ivm het grote leeftijdsverschil natuurlijk niet alleen maar dezelfde cadeaus, maar ik probeer het wel in dezelfde stijl te houden. Lin krijgt een prachtig hemeltje van @petit_pip en rox krijgt een geweldige poppenreiswieg met dekentje, matras & kussen van @lilo.forkids 😍

 

5. Puzzelboek & Switch spelletje
Rox is gek op puzzelen, maar heeft tot nu toe alleen maar "simpele" puzzels. We gaan haar wat meer uitdagen met de vier seizoenen puzzel van Woezel en Pip. Iedereen weet inmiddels dat Lin fan is van Pokémon dus zij krijgt het nieuwste Pokémon spelletje voor de switch.

 

6. Mini poppenhuis & fruit snijden + nagelset
Op Lin haar verlanglijstje stond het nagellak setje van Go Glam, ze is gek op nagels lakken en zit altijd de springen op de bank als deze reclame voorbij komt. Rox is gek op spelen met de houten cupcakes dus hebben we voor haar van de Action een houten fruit snij setje gehaald en ik kon het niet laten om hier het mini poppenhuis bij te doen.

 

We vieren het samen met de familie waarbij de volwassenen lootjes hebben getrokken. Vaak koopt mijn moeder ook nog cadeaus voor de kids, dus daarom heb ik geprobeerd om het echt bij weinig maar waardevolle cadeaus te houden.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.