Het lijkt haast onmogelijk om alle ballen in de lucht te houden!

Gepubliceerd op 17 april 2020 om 22:09

Het is voor een goed doel, dat weet ik ook echt. Maar momenteel doet de quarantaine heel veel met mij. En dat is niet positief.

 

Ik ben gek op hard werken, écht. Werk ik voor je, dan ga ik er voor de volle 100% voor. Ik kan dag en nacht werken en vind het geen probleem om meerdere ballen in de lucht te houden. Maar sinds de afgelopen drie weken, lijkt het wel alsof ik meer ballen laat vallen dan dat ik ze in de lucht hou.

 

Het werk van manlief gaat gewoon door. Hij werkt in de staalfabriek dus in ploegendienst. Geen touw aan vast te knopen en iedere dag is anders. Hierdoor is het erg moeilijk om ritme en regelmaat te creëren.

 

Overdag moeten we met Lin aan haar school zitten. Dit is onmogelijk met Rox er bij dus dit is iets wat ik alleen doe als Evert thuis is. Rox eist nogal veel aandacht en Lin heeft veel aandacht nodig met school. Iets waarvan de juf overigens zei dat het ongeveer twee uur in beslag zou nemen. Helaas is dat voor ons minimaal drie uur. Aangezien Lin al een achterstand heeft, vind ik het super belangrijk dat we dit wel voortzetten.

 

Dan hebben we mijn bedrijf. ZUSJESdebruin. Het is veel stiller dan normaal gesproken qua bestellingen, maar dat maakt het niet minder druk. Want ik ben ondertussen bezig met de nieuwe collectie online zetten, reclame maken, er werd een baby geboren, ik moet de belastingaangifte doen en ga zo maar door. Normaal gesproken werk ik iedere maandag (de hele dag) en donderdagochtend aan ZUSJESdebruin en daarnaast zeker nog een paar vrije avonden per week.

 

Naast mijn eigen bedrijf werk ik ook in de horeca. En als je nu denkt dat mijn werk daar stil ligt, dan heb je het mis. Want ik doe naast bediening óók de marketing en social media. Waar ze mij nu meer dan ooit nodig hebben om in ieder geval íets van omzet te genereren. Daarnaast krijg ik doorbetaald dus wil ik daarnaast ook grotere klussen voor ze doen, zoals een content kalender voor het hele jaar schrijven. Oh en ik mag een cursus gastvrouw doen, wat ook niet in één avond gedaan is.

 

Als laatste heb ik sinds half maart een freelancer klus aangenomen voor onbepaalde tijd, waarbij ik het social media kanaal van een bedrijf bij houdt. Super belangrijk voor mij, want hier komt een groot deel van mijn zakelijke inkomsten uit. Maar alles daar in is nog nieuw en ik ben zo zoekende. Ik wil mijzelf bewijzen, maar kan de tijd niet vinden om alles er uit te halen wat er in zit.

 

Uiteraard is het naast dit alles ook nog de bedoeling dat ik een huishouden run en dit lijkt meer nodig te zijn dan ooit. Maar als Evert thuis komt uit zijn middagdienst en er staat nog een pan met eten in de keuken, komt hij (logisch) niet heel blij thuis. Waardoor ik ook continu probeer om alles, ten koste van mijzelf, netjes te houden.

Ik doe zó mijn best. Ik wil zó graag. Maar ik ben op. Ik weet alleen niet welke bal ik moet laten vallen, want ze zijn allemaal zo belangrijk. Een schema is voor ons onmogelijk, door Evert zijn wisseldiensten en dan voelt het voor mij als nóg iets wat ik moet doen. Ik wil gewoon rust. Heel even. Is dat te veel gevraagd?


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.