Club9 sleep service

Gepubliceerd op 3 januari 2021 om 21:20

Alweer twee maanden mogen wij slapen op dit heerlijke matras van Club9 sleep service, volgens ons dé oplossing voor lekker slapen zonder teveel poespas of een grote investering. Hieronder leg ik uit hoe het werkt én heb ik een hele speciale aanbieding voor jou.

We spenderen 30% van ons leven in ons bed. Eigenlijk stond ik hier nooit bij stil, totdat ik deze blog ging schrijven. Slaap is zó ontzettend belangrijk, maar toch lagen wij de afgelopen jaren op een oud, doorgezakt en vies matras. Ons matras was al ruim 9 jaar oud. Dat kon je zien én merken.


De afgelopen weken slaap ik als een roosje op mijn matras van Club9. Het is zo bizar dat een nieuw matras zo'n verschil maakt. Doordat we iedere dag op ons matras lagen, hadden we eigenlijk niet door hoe slecht dit was. De eerste dagen nadat wij op ons nieuwe matras lagen, waren we beiden overtuigd; we werden véél uitgeruster wakker.

 

Eigenlijk is een matras na 5 jaar op. Maar een matras is duur, iets wat je eigenlijk niet iedere 5 jaar wilt aanschaffen. Laat staan naar je huis brengen, in zijn geheel boven krijgen en dan dat oude matras naar de vuilstort brengen. WAT EEN WERK.

 

Gelukkig is daar Club9! Voor een maandelijks bedrag vanaf €9,99 krijg jij iedere 5 jaar een matras thuisgestuurd. Je kunt kiezen uit 3 verschillende types aan de hand van jouw slaaphouding.

Het mooie is dat ik jou op de GEHELE looptijd van jouw abonnement 10% korting mag geven! Daarmee bespaar je dus FLINK. Daarnaast geef ik iedereen de eerste 3 maanden CASHBACK, als de proefslaapperiode van 100 dagen afgelopen is. Blijkt het matras in deze 100 dagen toch niks te zijn? Dan komen ze hem kosteloos ophalen!

 

De code is 6V4C-J6FU-R7NB, via de onderstaande link is deze code al ingevuld dus hoef je alle cijfers&letters niet te onthouden.

 

https://www.club9-sleepservice.nl/?coupon=6V4C-J6FU-R7NB

 

Ga jij bestellen? Laat het mij dan even weten ivm de cashback. Dit bedrag krijg je namelijk van mijzelf terug gestort!

 

Liefs,

Janneke


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.