Hoe werkt poetsen met Fairytabs?

Gepubliceerd op 10 april 2021 om 10:14

Sinds 1 februari heeft Fairytabs het eerste tandpastatablet voor kinderen in Nederland uitgebracht. Maar hoe werkt het eigenlijk? Hoe moet je poetsen met tabletten? Dat leg ik graag uit!

DE STARTERKIT

Uiteraard hebben wij dit zelf getest! We ontvingen de starter kit met daarin een beker, opbergpot, tandenborstel en de tabletten. De beker en opbergpot zijn van silliconen gemaakt en dus onbreekbaar. Op deze manier hoef ik mij geen zorgen te maken over scherven in de badkamer.

 

HET POETSLIED

Op de website van Fairytabs kun je hun poetslied luisteren, deze duurt exact twee minuten. Zodra het poetslied start weten de meiden dus dat ze moeten beginnen met poetsen en dat ze klaar zijn als het liedje afgelopen is. Dit scheelt 20 x de vraag "ben ik al klaar?". Het is een vrolijk liedje dat de rest van de dag in jouw hoofd blijft zitten. Ik weet alleen niet of dat goed of slecht is haha.

 

TABLETJES

De tandpasta vervangt alleen de tube. De meiden (vooral Rox) vinden het magisch... Kauwen op een "snoepje" in plaats van zo'n kleffe klodder tandpasta. Wat ik vooral heel fijn vind is dat je gelijk de juiste dosering hebt. Hier hebben ik en mijn puber Lin namelijk nogal wat discussies over gevoerd. Volgens haar doe ik veeeeel te veel, maar als ik het haar zelf laat doen is het zeker te weinig. De klodders vallen soms in de wasbak en dat is voor mij echt een irritatiepuntje. Met de tabletjes is dat gelukkig verleden tijd.

 

POETSEN MAAR!

Oké en nu het belangrijkste... Hoe werkt het poetsen nou eigenlijk? Rox poetst tegenwoordig iedere ochtend en avond met Fairytabs en weet al heel goed wat ze moet doen. Eén tandpastatablet in haar mond en dan poetsen met een natte tandenborstel. In de starterkit zit een bamboe tandenborstel, maar mijn meiden poetsen electrisch. Ik heb bij Fairytabs gecheckt of dit kon, maar dat was gelukkig geen enkel probleem (electrisch is zelfs beter volgens hun!).

 

SMAKEN

Fairytabs verkoopt twee verschillende smaken: soft mint en aardbei. Wij hebben beide smaken getest en vinden unaniem soft mint lekkerder! Ja - ook ik heb ze getest. Wat wel belangrijk is om te weten: soft mint bevat wél fluoride, aardbei niet.

 

KORTING

Met code "ZUSJESDEBRUIN" ontvang je 20% korting op alle producten van Fairytabs. De starterkit kost dan inclusief verzenden €15,16 in plaats van €18,95. Scheelt toch in de portemonnee! Wij hebben inmiddels een abonnement afgesloten en krijgen iedere drie maanden Fairytabs thuis gestuurd.

 

Ga naar de website van Fairytabs.

 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.