Outfit of the week!

Klik hier om een tekst te typen.

Maandag

Maandag is de eerste dag van de week. Voor de meeste mensen een vermoeiende dag, die zó snel mogelijk voorbij mag zijn. Maandag moet dus comfortabel zijn. De kinderen zijn moeilijk uit bed te krijgen, dus maandag moet ook makkelijk aan en uit te trekken zijn.

Dinsdag

Op dinsdag hebben kinderen een lange dag op school. Deze dag is voor 90% van de werkende ouders hun vaste werkdag. Dinsdag is druk, chaotisch en stressvol, daarom dragen de kids op deze dag eenvoudige maar fijne kleding.

Woensdag

YES! Op woensdag hebben de kinderen maar een halve dag school. Vaak is dit voor werkende moeders (of vaders) hun vrije dag. Op woensdagmiddag gaan wij naar de speeltuin, de kinderboerderij of spelen wij een spelletje vanuit huis. Woensdag is casual!

Donderdag

Op donderdag zijn we al voorbij de helft van de werkweek. Voor vele moeders de laatste werkdag van de week, het weekend staat voor de deur! Toch hebben kinderen op donderdag nog een lange schooldag. We bewaren onze favoriete outfit voor het weekend, maar toch lopen wij er op donderdag ook fabulous bij!

Vrijdag

FRIYAY! Vandaag begint het weekend. Op vrijdagmiddag is het tijd voor leuke dingen en mogen de kids vaak iets later naar bed. We vieren het weekend en genieten van elkaar als gezin. Vrijdag is ook een van de meest gekozen dagen voor een bruiloft, dus op vrijdag zijn wij chic!

Zaterdag

Zaterdag is here! Voor de meeste mensen is zaterdag de favoriete dag van de week. Heerlijk met het hele gezin leuke dingen doen. Zaterdag is in de zomer perfect voor een dagje naar het strand! Maar ook de meeste kinderverjaardagen worden op zaterdag gevierd. Tijd voor een makkelijke maar mooie outfit dus.

Zondag

Zondag is voor mensen vaak twee uitersten. We gaan naar de kerk en trekken onze mooiste outfit aan of houden pyjama dag en voelen ons het beste in de meest comfortabele outfit ooit. Wij hebben zondag gecombineerd naar een perfecte outfit voor beide gelegenheden.

Extra musthave

In Nederland is het weer helaas onvoorspelbaar en is het ook in de zomer belangrijk om lekkere vesten, truien & zomerjassen in de kast te hebben hangen. Deze musthaves zijn dus een goede toevoeging en kunnen iedere dag extra gedragen worden.