Levertijd

Bestel je op werkdagen voor 12:00? Dan wordt deze bestelling dezelfde dag verzonden. In de meeste gevallen betekent dit dat deze bestelling de volgende dag in huis is.

 

Voor gepersonaliseerde of handgemaakte artikelen geldt een langere levertijd, deze staat omschreven bij het product. Indien je meerdere artikelen besteld worden deze tegelijk met spoed verzonden, maar kan het dus iets langer duren.

 

Heb je een artikel eerder nodig dan de genoemde levertijd? Neem dan even contact met ons op. Dan kunnen wij kijken of er een mogelijkheid is om eerder te leveren.

Bezorgen

Vanaf €40 worden bestellingen gratis verzonden. Onder dat bedrag kosten brievenbus pakketjes €4 en pakketten €6.

 

In beide gevallen verzenden wij via PostNL. Op deze manier kun je eenvoudig zien waar en hoe laat het pakketje wordt bezorgt. Hierin zijn de Ibiza armbanden een uitzondering. Deze worden in een envelop verstuurd voor €2.

 

Bestellingen worden met PostNL verzonden dus indien je niet thuis bent zal het pakketje bij de buren afgegeven worden. Als je dat liever niet wilt, kan dit aangegeven worden in het "opmerkingen" veld aan het einde v/d bestelling.

Retourneren

Retourkosten zijn voor eigen rekening. Een retour is alleen geldig als deze binnen 14 dagen aangemeld én verzonden wordt. Graag aanmelden via WhatsApp of E-mail.

Retour formulier

Klik HIER om het retour formulier te downloaden.